Direktlänk till inlägg 17 juli 2012
Fläskfilé med balsamicosås 4port 5points
500g fläskfilé
250g champinjoner, färska
vitlök efter smak
1 köttbuljongtärning (smulas över)
1 tsk salvia
2 msk balsamvinäger
1 1/2 dl vatten
3 tsk soja
2dl fraiche (8%)
Skiva och bryn fläskfilé och lägg över i en gryta. Skiva champinjoner, hacka vitlöken, bryn och lägg över köttet. Smula buljongtärningen över köttet och svampen. Blanda i restrerande ingredienser och låt puttra en stund. servera med ris eller potatis och en god sallad.
Tips! Gör detta till en riktigt fin middag och servera klyftpotatis. Kom ihåg att räkna extra points för potatisen och ev matolja.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
|||
30 | 31 | ||||||||
|
Augusti 2012
18/8 -1,1
11/8 +0,4
2/8 -0,5
Juli 2012
-3,0 kg *