Direktlänk till inlägg 17 juli 2012
Här kommer ett nytt recept jag fick av en läsare som provat det gammla receptet men inte blev riktigt nöjd med det och jag fick det här som tips i stället. *glad*
16 bitar ā 3,5 points per portion
100 g margarin
2,5 dl socker
2 ägg
1,5 dl mjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
Garnering
1 dl mellangrädde max 27%
physalis
kiwi
Till formen:
1 tsk margarin
1 msk ströbröd
Sätt ugnen på 175 grader. Smält margarinet i en kastrull. Ta bort kastrullen från plattan. Rör ner socker, ägg och sedan övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Låt kakan kallna. Vispa grädden och bred över kakan. Dekorera med frukt.
Ha det bra mormor!
Soliga hälsningar
Karen
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
|||
30 | 31 | ||||||||
|
Augusti 2012
18/8 -1,1
11/8 +0,4
2/8 -0,5
Juli 2012
-3,0 kg *