Direktlänk till inlägg 17 juli 2012
Morotsvåfflor 4 st á 3p
1 dl vetemjöl
2 dl lättmjölk
2 ägg
1 tsk salt
2 finrivna morötter
1 msk flytande margarin
Vispa ut mjölet med 1 dl av mjölken. Tillsätt ägg, salt och morötter. Vispa i Matfettet och resten av mjölken. Värm våffeljärnet och grädda våfflor av smeten. Godast nygräddade, men går även att frysa in.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
|||
30 | 31 | ||||||||
|
Augusti 2012
18/8 -1,1
11/8 +0,4
2/8 -0,5
Juli 2012
-3,0 kg *