Direktlänk till inlägg 17 juli 2012
Portioner: 4
Förberedelse: 15 min + marinering
ProPoints värde per port: 9
4 kycklingfiléer ā 125 g
4 skivor bacon
Marinad
1/2 dl olja
4 msk soja
4 msk chilisås
1 tsk sambal oelek
3 pressade vitlöksklyftor
2 finhackade rödlökar
Sås
2 dl hönsbuljong
2 dl fraiche (max 5%)
2 msk chilisås
1 tsk sambal oelek
2 tsk såsredning
Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg kycklingfiléerna i marinaden och låt ligga i 5 timmar. Tag upp filéerna. Vira en baconskiva om varje filé. Lägg dem i en ugnsfast form och stek i ugn 200° ca 30 minuter. Blanda ingredienserna till såsen och koka upp, låt puttra 5 minuter. Servera med ris, bröd, ruccola och tomat.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
|||
30 | 31 | ||||||||
|
Augusti 2012
18/8 -1,1
11/8 +0,4
2/8 -0,5
Juli 2012
-3,0 kg *