Direktlänk till inlägg 17 juli 2012
Portioner: 4
Förberedelse: 10 min
Tillagning: 20 min
ProPoints värde/port: 10
600 g fiskfilé t ex torsk
1 tsk flytande margarin
2 dl matlagningsgrädde (max 7%)
1 dl tacosås
2 dl riven ost (max 17%)
2 dl tacochips
2 dl bulgur
salt, peppar
Tillred bulgur enligt instruktionerna på förpackningen. Lägg fisken i en smord ugnsfast form, salta lite på filéerna. Blanda grädde med tacosås och riven ost. Häll blandningen över fisken. Krossa tacochips och strö över fisken. Gratinera i ugnen i 225° i ca 30 min. Servera med bulgur, tacosås och en grönsallad.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
|||
30 | 31 | ||||||||
|
Augusti 2012
18/8 -1,1
11/8 +0,4
2/8 -0,5
Juli 2012
-3,0 kg *