Direktlänk till inlägg 17 juli 2012
4 portioner
Tidsåtgång: ca 30 minuter.
ProPoints värde per port: 11
500 g kycklingfilé
2 dl bulgur gryn
2 romansallad, små huvud
6 tomat, plommon
1 gurka
2 rödlök, små
2 tsk olivolja
4 msk parmesanost
8 stänger grissini
1 dl caesardressing, 3%
Tillaga bulgur se förp, låt den svalna. Tärna kyckling och stek i en teflonpanna, krydda med salt och peppar. Arrangera salladen med dess olika tillbehör i stora, låga glas alt. djupa tallrikar.
Tips! Denna sallad blir en perfekt förrätt om du halverar receptet.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
|||
30 | 31 | ||||||||
|
Augusti 2012
18/8 -1,1
11/8 +0,4
2/8 -0,5
Juli 2012
-3,0 kg *