Direktlänk till inlägg 20 juli 2012
1 portion / 3.5 PP
3-4 st normalstora rödbetor
vitkål, valfri mängd
1 msk olivolja
Örtsalt, svartpeppar, basilika
2 st knäckebröd
2 skivor skinka
Hacka valfri mängd vitkål och rödbetor. Stek i olivolja och krydda med örtsalt och svartpeppar. Strö lite basilika på toppen.
Servera med knäckebröd och skinka, eller klipp i skinkan i pytten. Utan knäckebröd blir lunchen bara 1.5 PP.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
|||
30 | 31 | ||||||||
|
Augusti 2012
18/8 -1,1
11/8 +0,4
2/8 -0,5
Juli 2012
-3,0 kg *